Czym jest iCash ?

iCash jest systemem udzielania pożyczek za pomocą strony internetowej i aplikacji mobilnej. W ciągu 15 minut możesz otrzymać pożyczkę przelewem na Twoje konto, lub smartfona.

Czy to dla mnie ?

iCash powstał z myślą o spełnieniu oczekiwań najbardziej wymagającej grupy odbiorców. Wychodzimy naprzeciw potrzebom osób, którym trudno znaleźć satysfakcjonującą ofertę kredytową, niewiążącą się z długoterminowym zobowiązaniem.

Ile to trwa ?

Sam najlepiej znasz swoje potrzeby i możliwości, dlatego sam decydujesz, jaka kwota jest Ci potrzebna i jak szybko możesz ją oddać. Wygodny, wymagający zaledwie 3 kroków system sprawia, że możesz mieć potrzebne pieniądze na swoim koncie już w ciągu 30 minut.

iCash krok po kroku

Sam zobacz jakie to proste ! Wystarczy kilka kroków aby swobodnie korzystać z pieniędzy

Krok 1.

Możesz zarejestrować się i zostać klientem iCash pod warunkiem, że jesteś rezydentem Rzeczypospolitej Polskiej w wieku od 20 do 75 lat. W tym celu należy wypełnić i wysłać formularz rejestracyjny na naszej stronie internetowej www.e-icash.pl.

Krok 3.

Otrzymałeś pożyczkę ? Super ! Pożyczone pieniądze możesz wydać na co tylko chcesz. To Ty decydujesz o tym jak spożytkujesz gotówkę !

Krok 2.

Złóż wniosek o pożyczkę wybierając opcję "Weź pożyczkę". Wybierz kwotę, czas spłaty, dokonaj przelewu weryfikacyjnego 1 gr. Po pozytywnej weryfikacji umowa znajdzie się na twoim mailu, a pieniądze pojawią się na koncie !

Krok 4.

Masz 15 lub 30 dni na spłatę pożyczonych pieniędzy. Z każdą kolejną pożyczką Twój limit rośnie nawet do 3000 zł !

  • Już nie muszę się martwić nagłymi wydatkami. Będąc w sklepie mogę skorzystać z pieniędzy, którymi zapłacę za swoje zachcianki :)
    Tomasz M.
  • iCash to idealne uzupełnienie portfela !
    Alicja K.
  • Z iCasha skorzystałem na stacji benzynowej, gdy zabrakło mi pieniędzy na paliwo. Polecam !
    Piotr R.
  • Pożyczka 200 zł
  • Do spłaty:
  • 250,00 zł
  • + Show features
    • Prowizja: 50 zł
    • Termin spłaty: 15/30 dni !
  • Pożyczka 600 zł
  • Do spłaty:
  • 750,00 zł
  • + Show features
    • Prowizja: 150 zł
    • Termin spłaty: 15/30 dni !

Pytania i odpowiedzi

    1. Czym jest iCash ?

    Odpowiedź: iCash – jest internetowa platformą, która umożliwia obywatelom Rzeczypospolitej Polskiej w wieku od 20 do 75 lat, uzyskać pożyczkę w wysokości od 200 PLN do 3000 PLN na okres 15 lub 30 dni, z możliwością przedłużenia okresu spłaty. Pożyczka jest udzielana w krótkim terminie, na odległość, i nie wymaga dodatkowego zabezpieczenia.


    2. Na jaką kwotę może być udzielona pożyczka ?

    Odpowiedź: Początkowa kwota udzielanej pożyczki może wynosić: 200, 300 lub 600 PLN. Przy powtórnym wniosku o udzielenie pożyczki i pod warunkiem zwrotu pierwszej pożyczki, będziesz miał możliwość zwiększenia kwoty pożyczki do wysokości 900 PLN. Jeżeli zwrócisz się o udzielenie pożyczki po raz trzeci lub kolejny, proponowana kwota wzrośnie do 1200 PLN. Gdy wystąpisz o pożyczkę po raz czwarty lub kolejny, dostępna kwota zwiększy się do 1500 PLN. W przypadku ubiegania się o pożyczkę po raz piąty lub kolejny masz możliwość uzyskania pożyczki w wysokości 2000 PLN. Wnioskując po raz szósty lub kolejny, proponowana kwota wzrośnie do wysokości 2500 PLN. Maksymalną kwotą siódmej i kolejnej pożyczki jest 3000 PLN.

    Uwaga: Przyznanie pożyczek w kwocie 2500 PLN oraz 3000 PLN ustalane jest indywidualnie.


    3. Co jest potrzebne aby uzyskać pożyczkę ?

    Odpowiedź:
    1) Musisz być obywatelem Rzeczypospolitej Polskiej;
    2) Musisz mieć od 20 do 75 lat;
    3) Musisz mieć otwarty rachunek bankowy w jednym z polskich banków;
    4) Musisz mieć aktywny telefon komórkowy;
    5) Nie możesz mieć opóźnień w zapłacie zaciągniętych kredytów lub pożyczek;
    6) Musisz mieć spłaconą wcześniej udzieloną pożyczkę iCash (jeżeli takową brałeś).


    4. Czy można jednorazowo wziąć kilka pożyczek w iCash ?

    Odpowiedź: Nie, jednorazowo można wziąć tylko jedną pożyczkę.


    5. Czy w celu zawarcia umowy pożyczki należy stawić się osobiście ?

    Odpowiedź: Nie, obecność Pożyczkobiorcy nie jest konieczna, zawarcie umowy pożyczki odbywa się drogą elektroniczną oraz pocztową.


    6. Jakie dokumenty są niezbędne w celu otrzymania pożyczki w iCash ?

    Odpowiedź: W celu ubiegania się o pożyczkę musisz podać dane z dowodu osobistego, telefon komórkowy oraz rachunek bankowy.


    7. Czy można otrzymać kolejną pożyczkę od razu po zwróceniu poprzedniej ?

    Odpowiedź: O kolejną pożyczkę możesz ubiegać się od razu po spłaceniu poprzedniej.


    8. Czy można wnioskować o udzielenie pożyczki w przypadku, jeżeli posiada się zaciągnięty kredyt w banku lub innej instytucji udzielającej pożyczek lub kredytów ?

    Odpowiedź: Można. Zaciągnięta pożyczka / kredyt w innej instytucji udzielającej pożyczek lub kredytów, nie stanowi przeszkody do otrzymania pożyczki w SMS365, pod warunkiem, że nie ma opóźnień w realizacji płatności.


    9. Jak długo czeka się na decyzję o udzieleniu pożyczki ?

    < Odpowiedź: Decyzję o udzieleniu pożyczki otrzymasz w krótkim terminie po zgłoszeniu wniosku SMS-em na numer swojego telefonu komórkowego.


    10. W jaki sposób można spłacić pożyczkę ?

    Odpowiedź: Płatności z tytułu zwrotu pożyczki można dokonywać:
    - za pośrednictwem banku internetowego,
    - w dowolnej placówce Poczty Polskiej,
    - w filii dowolnego banku.


    Przyczyny odmowy udzielenia pożyczki przez iCash ?

    Odpowiedź: iCash nie udzieli Ci pożyczki, jeżeli:
    - Nie jesteś obywatelem Rzeczypospolitej Polskiej
    - Masz mniej niż 20 lub więcej niż 75 lat
    - Nie spłaciłeś poprzedniej pożyczki w iCash
    - Figurujesz jako dłużnik w jednym z rejestrów dłużników
    - W swojej rejestracji na stronie domowej www.e-icash.pl podałeś nieprawdziwe dane
    - Nie posiadasz stałego dochodu*

    * (nie dotyczy studentów)


    Godziny pracy iCash ?

    Odpowiedź: Godziny pracy Cash są następujące - od poniedziałku do piątku, od godz. 8:00 do godz. 22:00, oraz w soboty od godz. 10:00 do godz. 16:00

    Masz pytania ?

    Skontaktuj się z nami telefonicznie (71) 715-28-81 lub napisz maila kontakt@e-icash.pl Złóż wniosek !